Veel gestelde vragen

vragen staat vrij!

Verzendkosten

We houden de verzendkosten laag! Onder de 40 euro wordt er 4,95 berekend, daarboven is het gratis verzenden. Bij een retour zijn de verzendkosten voor jezelf, maar krijg je wel het gehele bedrag retour.

Ruilen/retourneren

Retour sturen gaat simpel: Meld je retour aan via mail en stuur het in ongebruikte staat retour.  Het bedrag wordt binnen 3 dagen retour gestort. Wil je er een ander artikel voor? Dan rekenen we 2,50 euro voor het opnieuw verzenden. Deze krijg je met een betaallink.

Maatwerk (offerte)

Voor maatwerk is het vaak nodig dat er een werktekening gemaakt wordt. Het grootste deel van mijn klanten willen graag iets speciaals bestellen, daar komen we zeker uit ! Bel 06- 836 775 45

Bedrijven

Miekies levert aan een aantal bedrijven eens per jaar een x aantal kraampakketten. Dit kan van 10 tot 75 euro. Wilt u weten welke pakketten zeker aanslaan bij de nieuwe ouders? Neem contact op!

Instructies

Bij elke bestelling krijgt u een instructiekaart hoe om te gaan met de producten van Miekies. De stoffen producten mogen bijvoorbeeld niet in de droger en staat er een waarschuwing om kinderen nooit alleen te laten met een speenkoord. 

Waar is Miekies te vinden?

Miekies is vooral een webwinkel. Er liggen ook verschillende producten bij Voor Jou in Oldebroek. Afhalen kan natuurlijk ook, na afspraak

%d bloggers liken dit: