Welkom bij Miekies!

Lokaal kennen veel mensen mij al , bijna 14 jaar geleden ben ik na een aantal opdrachten begonnen met Miekies. Ik merkte dat er vooral (lokaal) behoefte was om zelf een kraampakket samen te stellen. Deze site is dan ook  een naslagwerk om ideeën op te doen, bel me dus gerust om te overleggen! Het is al erg druk, dus het vullen van de website zal gestaag doorgaan, er staat nu nog niet alles op.

Je vindt hier

– koffertjes (met naam)
– samengestelde pakketten
– slabbetjes
– labeldoeken
– badjassen / badcapes
– knuffels
– en er volgt nog meer komende maanden, op dit moment lopen er veel aanvragen waardoor ik nog niet alles op de website heb kunnen zetten.

De website heeft een tijdje door omstandigheden stilgelegen. Maar mensen bleven vragen, en ik word er zelf blij van de reacties!

Ik werk met stoffen die speciaal voor Miekies met patronen worden bedrukt, hierdoor heb je altijd een heel uniek cadeau!

Kijk vanaf 1 juni 2021 ook eens bij mijn andere website.. http://www.limitedboomerang.com. Het logische vervolg op baby’s… de oudere kinderen en stoere vrouwen zijn daar aan de beurt! Stichting Het Vergeten Kind ligt me HEEL na aan het hart. Daar doneer ik bij alle verkopen aan deze prachtige stichting

 

Trending Producten:

denim jas miekies
%d bloggers liken dit: